Originally Posted by dragonfly_drk:
Cu moarte, fără moarte, aşa a făcut El lumea asta şi pace. Plus că moartea nu e un lucru rău. Prin ea, El ne cheamă la El, într-o altă dimensiune, alt spaţiu, mai bun. Dar asta numai după ce ne-am îndeplinit menirea aici. Viaţa asta e ca un job. La sfârşit, vei fi promovat sau concediat.
Şi cu asta, serios, eu mă retrag. Discuţia asta nu îşi are niciun rost. Dacă ai citit Biblia, îţi recomand să o faci din nou. Dacă nu, îţi recomand să începi să o faci. Nu te lua după prosuţa asta de libelulă care nu o citit-o şi crede în cai verzi pe pereţi. 
|
Am acceptat dezbaterea asta care, evident, este inutila si poate dura 132546767 de ani, in speranta ca o sa pot descoperi in argumentele tale cateva idei interesante care sa faca legatura cu o presupusa divinitate(nu cu asta despre care vorbim).
Avand in vedere ca sunt miliarde de oameni pentru care isus nu a existat si care multi dintre ei poate nici nu au auzit de el, ma asteptam sa-mi dai niste argumente mai rationale in ceea ce priveste existenta unui dumnezeu diferit pentru fiecare dintre noi in functie de educatia pe care ne-a oferit-o familia si societatea