View Single Post
Old 15 Aug 2011, 00:39   #1462
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Vrei exemple? Mă faci acuma să caut... )
uite aici:

"O replică puternică a cutremurului cu magnitudinea de 8,9 grade din nord-estul Japoniei s-a produs vineri la ora 15.20 (08.20 ora României) şi a fost resimţită la Tokyo.
Acoperişul unei clădiri din centrul Tokyo, unde 600 de studenţi participau la o ceremonie de înmânare a diplomelor, s-a prăbuşit, provocând rănirea mai multor persoane, potrivit pompierilor şi medicilor."

Nu mai vorbesc de incendii, dărâmături, etc. Au fost destui morţi şi în urma cutremurului (cei drept, mai puţini) nu numai a ţunamiului. Bine, exemplul nu e chiar corect având în vedere că ce a fost atunci s-a ridicat la nivelul de mega-catastrofă şi totuşi, Japonia e foarte bine pregătită în astfel de situaţii. Dar să nu uităm ce a fost la centrala nucleară Fukushima plus că foarte multe centrale au trebuit închise din cauza cutremurelor.

Ţi-am dat numai un exemplu. Restul caută-le tu că netul e atât de vast.

Cât despre partea a doua a mesajului... No comment, just think deeper. Dacă noi nu f**** planeta, atunci eu mă fac popă. Defrişările în masă, poluarea masivă, distrugerea bioclimatelor, braconajul (şi implicit dispariţia a o grămadă de specii de animale) etc ce sunt?
chestiile astea duc la distrugerea lanţului trofic... dar da, ai dreptate... doar ea ne coco pe noi şi noi o iubim nespus.

Hai mai bine să spunem că noi dăm în ea şi ea dă în noi şi uite aşa, ne distrugem reciproc. Parcă sună mai echilibrat lucrurile aşa.