Originally Posted by dragonfly_drk:
Cât despre catastrofe, dacă erai o persoană care citeşte cât de cât ce se întâmplă în ziua de azi, ai fi putut foarte uşor să aduci contra-argumente la ce am scris mai sus.
(ceva de genul, aşa mai metaforic spus: "ne-am bătut joc de planetă şi acum a întors foaia".
Îmi pare rău să te dezamăgesc dar nu era aproape nimic logic din ce ai spus. Şi ca să îţi demonstrez că nu e aşa. Spuneai că dacă vine un cutremur şi îţi pică tavanul în cap, e din cauza unei erori umane. Sincer, asta se întâmplă în România. Restul lumii, ţările evoluate mai ales, stau destul de bine la capitolul clădiri. Uită-te la cutremurul din Japonia. Citeşte despre el. Şi chiar nu cred că în Japonia clădirile sunt făcute din chirpici.
|
Referitor la japonia, nu inteleg daca tu consideri ca seismul a daramat cladiri. Scara richter e una exponentiala. Nu am auzit sa se fi daramat vreo cladire din cauza cutremurului de 8.9 grade, adica de zeci de ori mai puternic fata de cel din '73 de la noi. Din cate stiu eu, n-a cazut nimic acolo din cauza asta.
Tsunamiul a facut ravagii,alte forte, alte chestii, cam greu sa iti aperi casuta de ele.
Planeta ne fute pe noi, rasa umana, nu invers. Crede-ma nici nu ne va duce dorul, nici nu cred ca o sa isi aduca aminte de existenta noastra. Tot planeta i-a futut si pe dinozauri. Nu suntem speciali.