@Twinsen
vad ca nici macar nu ai capacitatea sa intelegi o idee simpla.a crede in propria persoana nu inseamna a-mi atribui "puteri" supranaturale.in traducere nu inseamna a-mi insusi asa-zisele "puteri" pe care le atribuie credinciosii lui dumnezeu 8-|
referitor la raspunsul pe care mi l-ai dat nu pot sa spun decat ca ideile tale sunt total deplasate.nimeni nu poate sa impiedice posibilele catastrofe care in marea lor majoritate se intampla datorita erorilor umane.in opinia mea nu exista efect fara cauza.iata si cateva demonstratii la exemplele tale : 1. daca iti pica tavanul in cap la cutremur inseamna ca imobilul nu a fost construit sa reziste la cutremure puternice sau in respectiva constructie s-au spart prea mai multi pereti de rezistenta; sau la constructia blocului s-au folosit materiale necorespunzatoare,etc = eroare umana.
2. daca nasti un copil cu deficiente de orice natura exista mai multe cauze posibile cum ar fi : viitoarea mama nu a respectat indicatiile medicului cu privire la abuzuri (alcool,droguri si tigari) si dieta; copilul poate avea probleme de natura genetica dar unele din ele se pot afla la controalele de rutina-daca viitoarea mama se si prezinta la ele = din nou eroare umana.
sa luam in calcul si varianta ca si cu toate masurile de precautie luate copilul tot va avea probleme.exista si copii malformati pt ca ies din oameni,iar oamenii nu sunt perfecti din niciun punct de vedere,nici macar genetic.in cazul asta nu ai decat sa accepti situatia si nu sa invinuestii dumnezeii si alti cai verzi pe pereti.
PS. exemplele pot continua pana dimineata,dar sper ca nu e cazul.
|