Subscriu !
A fost un meci jalnic...San Marino a dovedit ca este un adversar competitiv pentru nationala noastra! Ce-i drept, Piturca a experimentat destul de mult, introducand multi jucatori care pana acum n-au avut treaba cu reprezentativa tarii noastre.
Ma intreb daca alta ar fi fost soarta meciului, daca am fi castigat la o diferenta mai mare de scor cu Mutu si Tamas in teren...dar pentru greselile repetate, trebuie sa vina si o pedeapsa. Sper ca atmosfera de la nationala sa nu se strice "definitiv" si sa incercam sa refacem moralul, acesta fiind unul foarte scazut, sa putem sa ne batem in continuare pentru calificarea la Euro. Multi spun ca este imposibila aceasta calificare...eu zic ca speranta moare ultima, iar o supriza din partea jucatorilor nostri ar fi mai mult decat binevenita!
Sper ... in cazul unei calificari, sa nu ne facem de ras! Am mai trecut prin asta si la europeanul din 2008 ... cand olandezii, practic, ne invitau sa inscriem, dar forta noastra ofensiva a lasat de dorit!
Piturca, clar, nu este un antrenor de club ...a reusit sa "distruga" 2 echipe anul trecut, Craiova si Steaua, dar este un antrenor de care nationala noastra are nevoie! E singurul care poate sa impuna respect si care poate sa semene un nucleu puternic de jucatori. Pana acum sunt multumit de prestatiile lui Herea, Torje si...incerc sa vad un fotbalist de nationala si in Tanase.
Luminita de la capatul tunelului este aproape...nationala trebuie sa reinvie din propria cenusa!