View Single Post
Old 06 Aug 2011, 16:44   #10
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
E adevarat ca Robert Downey Jr. eleveaza Iron Man, dar pentru mine e suficient sa-l puna in fruntea filmelor enumarate. Thor pe locul doi la cateva lungimi si apoi nu as face diferenta intre celelalte trei.

Pe de alta parte, e normal ca atunci cand faci atatea filme pe o anumita tema riscul ca acestea sa esueze devine tot mai mare, precum scade si entuziasmul pentru ele. Green Lantern n-am vazut, mai ales ca mi s-a parut neinteresant din trailer, dar m-am uitat la Green Hornet, care a fost tare apatic.

Thor, X-Men, CA sunt succese fragile? Au facut 450, 350 si 206 respectiv in milioane de dolari pana acuma si au costat fiecare pe la 150. Pana si Green Hornet a facut aproape dublu cat a costat, doar Green Lantern fiind un veritabil esec. E drept ca nu sunt la nivelul Spider-Man sau Batman, dar asta si fiindca palesc comparativ cu acestea in ceea ce priveste cat sunt de cunoscuti protagonistii.

N-o sa spun ca ma bucura, dar cu siguranta nu imi pare rau cand un film fara ambitie incearca doar sa profite de pe seama unui trend si esueaza. E oarecum trist fiindca fiecare film de asemenea talie financiara, facut in primul rand pentru ca prezinta o formula lucrativa, priveaza idei care sunt macar putin diferite sa isi primeasca o bine-meritata sansa.

In fine, asta e alta discutie, una care se poarta peste tot zilele astea din cate imi pare - si uneori prea simplificata. Singurul lucru care ma deranjeaza e ca de multe ori nu am pentru ce sa merg la cinematograf si astfel ajung sa vad si filme care nu ma intereseaza in mod special.