Originally Posted by Kriss_Kringle:
Originally Posted by PoliFanAthic:
Din ratiuni de necesitate am fost obligat sa-l vad, chiar daca e in asa de iritantul 3D, dar atata timp cat nu-mi pasa prea mult de film, e tolerabil.
Mi-a placut cel mai putin din filmele pre-Avengers, desi nu cu mult sub Iron Man 2 si Hulk. Nu a fost suficient de spectaculos sa compenseze pentru povestea bolnavicios de traditionala, asa cum as spune ca a fost Thor, care suferea de asemenea din cauza lipsei de original in poveste. Si, pana la urma, actorii din Thor mi-au fost mai agreabili decat cei din Captain America, singurul chiar simpatic fiind Tommy Lee Jones. In rest, nimic notabil.
Ma intreb ce-o fi cu The Avengers, dat fiind si regizorul-scenarist atat de indragit de lumea Sci-Fi. Oricum, poate termina odata cu superheroes si mai exploreaza si alta fata a culturii americane, ca redundanta e tot mai aproape de pragul limita.
|
Nu au de ce sa nu continue cu supereroi pentru ca se fac o gramada de bani de pe urma lor si pana la urma nu te pune nimeni sa te uiti la ele.
|
Sa stii ca nu se fac CHIAR asa de multi bani pe cat s-ar crede. First Class, Thor si Captain America sunt succese 'fragile'. Green Lantern a fost periat ca noua franchiza a lui WB care sa ia locul lui Harry Potter si a fost un esec total. Am citit unele articole cum ca febra filmelor cu supereroi cam trece la Hollywood.
Which is okei chiar si pentru mine, decat sa se faca filme slabe pe care se arunca 300 de milioane de dolari (ca in cazul lui GL) mai bine pastrati naibii banii aia pentru niste filme NE supereroice dar worth a damn.