View Single Post
Old 04 Aug 2011, 22:03   #3448
Medicate
Psychosocial

Medicate

O calificare istorica obtinuta de micuta echipa medieseana !!!

Dupa o "lupta" grea dusa impotriva nemtilor, "gazarii" au invocat supranaturalul, ajutandu-i sa obtina una din cele mai spectaculoase calificari! Portarul Gazului a facut un meci senzational si pot spune, cu mana pe inima, ca este cel mai bun portar roman la ora actuala! Piturca ar face bine sa-si arunce un ochi pe acesta, in detrimentul altor jucatori, gen : Tatarusanu sau Pantilimon! Nici unul din acesti 2 nu sunt in forma, iar perioada FANTASTICA traversata de Plesca ar putea sa-l propulseze la cel mai inalt nivel al fotbalului romanesc.
Gazul mi-a adus aminte de meciurile extraordinare facute de Steaua si Rapid acum cativa ani in urma, cand cele doua chiar s-au intalnit in sferturile Cupei UEFA ! Mi-e dor de un fotbal "de clasa" jucat de echipele noastre, mi-e dor de generatia de aur, imi doresc sa facem performanta atat la nivel de club cat si la nivel de nationala! Nu mai vreau sa-l aud pe Becali sau Borcea sau Iancu cum arunca bani in stanga si-n dreapta total aiurea, aducand jucatori de viitor, pe care "reusesc" sa-i strice! Vorbele lor influenteaza foarte mult calitatea jocului, psihicul jucatorilor si nu numai!
Uneori fotbalul nu se rezuma doar la bani...!

MANDRU CA SUNT ROMAN !

Last edited by Medicate : 04 Aug 2011 at 22:26.
Medicate is offline   Reply With Quote sendpm.gif