View Single Post
Old 03 Aug 2011, 17:52   #103
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Am facut niste modificari in cadrul regulilor.

1. Am adaugat data limita pentru previziuni: joi, 11 august.
2. Am adaugat data de incepere a turneulu: luni, 15 august.

Precizez ca tragerea la sorti a filmelor participante in prima runda se face imediat dupa inchiderea previziunilor, deci la inceputul zilei de 12 august. Astfel vor fi 3 zile inainte de inceperea rundei in care fiecare va avea timp sa faca cumva rost de filmele participante in prima saptamana.

3. Am adaugat regula "4. Oricine doreste sa comenteze filmele o poate face, fara a fi necesar sa voteze in niciunul dintre meciuri.". E clar, procesul de votare nu e cel mai important in turneul asta, ci comentarea in sine a filmelor. Daca cineva a vazut doar un film si nu poate vota asta nu inseamna ca nu poate comenta acel film. Ideile sale despre film ar putea influenta parerile celorlalti si implicit si votul lor.

4. Inca o regula: "8. Orice schimbare de vot trebuie anuntata, motivand-o printr-o minima argumentatie.". Acea minima argumentatie poate face trimitere si la mesajele altora. Asa cum am spus mai sus, parerea unora ii poate influenta pe altii pana la urma. In cazul asta nu nevoie neaparata de folosire a unor argumente proprii tocmai pentru ca userul ar fi dovedit inainte ca a vazut filmele, prin votul initial.

Cam atat. Imi cer inca o data scuze pentru greseala cu mail-ul. Pana acum am strans 3 previziuni, desi una trebuie corectata. Spun inca o data, F2 reprezinta castigatorul finalei mici. Acum ca s-a anuntat data finala pentru previziuni sper sa primesc mai multe. Ma multumeste si participarea a doar 10 persoane, dar ar trebui sa fie mai multe dupa numarul persoanelor implicate pana acum in procesul de selectie.

PS: Inainte de reguli am adaugat si urmatorul mesaj: "Rog toata lumea sa citeasca regulile complet inainte de a participa in vreun fel in cadrul turneului. E nevoie de un efort mult prea mic din partea voastra, efort care m-ar putea scuti de mult timp pierdut.". Mi-ar placea daca s-ar tine cont de el.

Last edited by Liviu- : 03 Aug 2011 at 17:56.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif