Sunt de acord cu tine Liviu in privinta notelor mari.Film solid insa nu rupe gura targului si finalul numai EPIC nu e.Cel mai bine ar fi fost sa fi facut ultima parte de 3 ore in loc de 2 filme.Ar fi avut un fir narativ mult mai fluid si probabil si personajele ar fi fost puse in evidenta mai mult.Actorii,chiar daca au avut 2 filme la dispozitie nu au facut roluri demne de aplauze sau nominalizari la Oscar, BAFTA.Cred ca Voldemort a fost probabil cel mai penibil in acest film din toata seria.Pur si simplu mi s-a parut ridicol prin comportament si expresii,parca-mi aducea aminte de o paiata.Parerea mea e ca a fost impartit in 2 parti doar pentru profit,sa mai suga putin din franciza ca doar e criza.Chiar daca seria are la baza vraji,vrajitori,creaturi mitice si alte lucruri felul in care se termina mi-a lasat un sentiment de nulitate,fara pic de magie si aduce cu monotonia vietii de zi cu zi.Ca sa nu mai vorbesc de procesul de "imbatranire" care a fost prost facut pentru un film bazat in mare parte pe efecte speciale.