View Single Post
Old 02 Aug 2011, 18:15   #1436
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Ai dreptate, ceea ce eu am vrut sa scot in evidenta e faptul ca persecutia respectiva nu se rasfrange doar asupra credinciosului. Eu asteptam un exemplu de genul asta, care sa arate un fel de rasism doar fata de credincios. Sa fie ceva clar, precum ce se intampla in Coreea de exemplu ca tot a postat brax articolul respectiv, persecutia crestinului de catre religii musulmane sau invers, persecutia ateului de catre crestinism asa cum era inchizitia. Dar cred ca amandoi am inteles ce vroia celalalt sa spuna si s-a zis cam tot ce era nevoie pe subiect, asa ca o sa inchei aici.

Ar fi, problema e ca au aparut unele chestii pe care nu le prevazusem, iar de la sfarsitul saptamnii voi fi plecat iar pana pe la mijlocul urmatoarei saptamni probabil. Maine am sa aflu cu aproximatie perioada si am trec totusi data finala pentru trimiterea previziunilor, data care inseamna si tragerea la sorti a meciurilor. Sper ca lumea astepta aceasta data finala pentru ca n-am primit nicio previziune pana acum. Ar fi pacat sa nu se participe si la acestea, chiar daca ele sunt departe de a fi scopul principal. Dar legat de asta voi scrie un mesaj maine, probabil, in topicul corespunzator.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif