Thread: Super 8
View Single Post
Old 02 Aug 2011, 15:48   #10
rifa
Guru

rifa

Originally Posted by dooma:
nu as vedea-o ca pe un fail. si daca tii cu o echipa de fotbal, stiind ca joaca prost, tot astepti un rezultat bun. se numeste optimism. iar de "realisti" precum rifa, care isi exprima elitismul intr-un mod habotnic si rudimentar ne putem lipsi. bottom line, mi-a placut filmul, insa nu imi place spielberg. sau, mai bine zis, nu mai imi place.

Realizezi ca tot ce ai spus acum e la fel de irelevant ca si ce-ai spus mai odinioara nu? Nu-ti mai place Spielberg dar te-ai dus la un film care avea ca target fanii Spielberg. Logica ta e imbatabila.

@sergiuseling - Nu inteleg ce e atat de absurd in a astepta de la un fllm sa transmita exact ceea ce vrea sa transmita. Abrams a tot specificat in ultimele luni ca filmul este un omagiu adus generatiei sci-fi a anilor 80. Tot el a specificat ca filmul abordeaza o tematica familiara. Familiara tocmai pentru ca am mai intalnit-o undeva, acum cativa ani buni, prin filmele lui Spielberg. Nu este normal ca eu, spectator, sa nu-mi doresc sa vad altceva decat ceea ce OMUL vrea sa realizeze cu filmul asta? De ce sa fac pe nebunul si sa-l acuz pe Abrams din cauza preconceptiilor si a naivitatii mele? Nu devin snob daca ignor dorinta regizorului si caut acel ceva ce e clar ca nu-l pot avea? Ok. Nu-mi place. Dar poate sa nu-mi placa din mii de alte motive si nu din simpla cauza ca m-am dus cu asteptari straine dorintei regizorului.

As putea foarte frumos sa pun problema altfel. Nu va inteleg: pe voi, cei care va duceti la cinema sa vedeti ceva ce stiti ca nu o sa vedeti. Pe voi, cei care aveti cerinte, aveti asteptari, dar mereu asteptarile si cerintele se bat cap in cap cu ceea ce vrea regizorul sa transmita. Se pare ca ignorati forma simpla de creatie si dati interes numai si numai consideratiilor voastre.

E hilar. E ca si cum maine ar rula nebunii astia in cinematografe un documentar VIOLENT/EXPLICIT despre Razboiul Rece si eu m-as duce cu inima sageata cu gandul ca voi vedea un documentar in stilul lui Michael Moore.

Last edited by rifa : 02 Aug 2011 at 15:52.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif