View Single Post
Old 02 Aug 2011, 01:21   #1417
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Andrei, eu am impresia ca parerile pe care ti le-ai format ulterior despre mine (de altfel gresite), iti intuneca acum gandirea... Nah, da nu-i bai... chiar nu e nimic gresit in a fi incuiat... crede-ma... am cunoscut altii mai rai ca tine. da macar aia nu se fofilau prin stanga si prin dreapta sa faca dreptate intr-un razboi la care nici macar nu au asistat.

Imi place enorm de mult de tine cum vii tu ca un mare cavaler dupa ce se stinge focul si te bati cu pumnul in piept atacandu-ma pe mine de parca cine stie ce rezolvi asa. sau cine stie, poate doar asa mai scapi din frustrari, da pe bune, pentru asta s-au inventat pm-urile... nu ezita sa le folosesti atunci cand ai ceva de spus si esti pe langa. macar asa incetezi din a mai parea penibil.

P.S. daca esti chiar asa de bun crestin, ai uitat ca numele lui Dumnezeu nu se prescurteaza niciodata? (nici macar nu l-ai prescurtat corect... ) macar atata respect ai putea sa areti. si chiar ma deranjeaza. adica, nah... nu am pretentia de la un om care nu crede in El sa Ii scrie numele cu litera mare sau intreg... dar de la tine chiar nu ma asteptam...
acuma cine a fost ipocrit? eu sau tu?...
te rog frumos... putina tacere nu ti-ar strica. spui prostii, baiete...