View Single Post
Old 01 Aug 2011, 23:57   #1415
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

uite unde ai dat de inteles ca nu ai face-o

Originally Posted by brax:
Îi arătam doar că punctul ei de vedere, aparent singurul acceptabil, e greşit. Nu mă gândeam că nu se va deschide la alte informaţii decât cele existente în capul său.

sincer, chiar nu am vrut sa rad de tine. am remarcat doar ca esti putin prea fanatic... dar nah, poate m-am inselat si pentru asta imi cer mii de scuze chiar daca am spus inca de la inceputul discutiei ca am invatat sa respect decizia si credinta tuturor celor din jur, indiferent cat mi se pare de corecta sau nu. Bine, in fond, daca stau sa ma gandesc, toti aveti dreptate in felul vostru... so, yah... am exagerat... poate si pentru ca nah, la un moment dat gandeam si eu ca tine... pana cand am ajuns la anumite concluzii asta dupa ce am pus cap la cap anumite lucruri si le-am analizat la rece. dar pana la urma a fost concluzia mea... si nu pot sa am pretentia de la nimeni sa adere la ea.

Brax, trust me... someday you'll come to me and say: "damn girl, you where right"...

eu am rabdare... chiar am.

si pe final (nu e un atac, chiar daca asa o sa para)... stai si citeste cu atentie... dar cu foarte mare atentie ce ai scris pana acum. in aproape fiecare mesaj te-ai contrazis. chiar nu stiu de unde iti iei tu informatiile dar ai grija... unele sunt eronate... extrem de eronate. plus ca am impresia ca nici tu nu esti prea sigur in ce crezi. e atat de fragil tot ce spui incat s-ar putea sparge in mii de bucati la o simpla atingere. si as fi putut daca aveam vreme sa iti explic unele lucruri mai in detaliu... insa, nu e de datoria mea... iti respect deciziile si daca ele te fac sa te simti in siguranta, e ok...

si ca un sfat... de acum inainte cand citesti ceva... gandeste lucrul ala nu asimila doar informatia.

nah, so... peace to all...