View Single Post
Old 01 Aug 2011, 19:06   #1406
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by sergiuseling:
brax, te rog eu nu le răspunde. Se vede foarte clar că sunt niște troli care, după cum au și recunoscut unii, vor doar să discute în contradictoriu.

Asa cum simt ca acest pasaj mi-e destinat mie de fapt am sa raspund scurt. Cumva cred ca sensul cuvantului troll iti scapa, iar atribuirea lui ti se potriveste mult mai mult tie prin acest mesaj decat celor dinaintea ta. (trecand peste micul conflict deja rezolvat)

Originally Posted by sergiuseling:
Sigur oricine poate să-și dea cu părerea, dar dacă-și dau cu părerea când nici măcar nu depun efortul de a avea o părere avizată e vorbărie goală și nu merită răspuns la așa ceva.

Sunt total de acord, dar momentan mi-e strain ce intelegi prin parare avizata. Parere avizata legata de ce mai exact? Tu consideri ca ai avut cumva vreo parere avizata in discutia asta? Crezi ca brax a avut asa ceva atat timp cat s-a mentinut pe o linie ambigua de argumente, care de fapt nu-s argumente, ci doar pareri nesustinute prin nimic pana acum? Pare ca stie el ceva sau cel putin pare ca el crede ca stie, dar nu s-a obosit sa ne lumineze, deci e un "troll" in aceeasi masura in care am fost eu, dragonfly sau altii. Eu recunosc ca n-am adus niciun argument, nici nu mi-a fost asta intentia. Mi-am expus o simpla parere, un mod de a vedea lucrurile, si sunt constient de asta, ba chiar am si precizat, cu alte cuvinte, faptul ca toate credintele si lipsa lor sunt doar niste pareri si asa vor fi intotdeauna cat va mai exista lumea asta. Pentru ca nimeni nu poate dovedi ca exista Dumnezeu cuiva care n-are nevoie de el si niciun om nu poate dovedi cu adevarat ca nu exista cuiva care are nevoie de el. Prin urmare, daca imi permiti, ajung la simpla concluzie ca tot ce facem noi aici e un simplu joc, pe care-l jucam doar de dragul de a-l juca, de a discuta. Si poate din discutiile astea cativa reusim chiar sa invatam ceva, nu daca exista sau nu Dumnezeu, ci despre noi sau despre lume. De cand port discutiile astea pe o tema nesfarsita am invatat multe lucruri, chiar daca nu mi-am schimbat niciodata credinta... sau mai bine zis lipsa ei.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif