View Single Post
Old 01 Aug 2011, 10:55   #1393
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by brax:
Ai confirmat existenta lui Dumnezeu si te-ai declarat credincioasa, dar mi-e greu sa-mi dau seama in ce crezi de fapt. Daca nu crezi in Rai, Iad, ingeri si demoni e evident ca nu crezi in Dumnezeul crestinismului.

una e sa crezi in Dumnezeu pentru ca Il simti si alta e sa crezi in El pentru ca asa ne-a invatat mama si tata ca e bine. Sincer, eu pot sa spun ca exista ceva... asa simt eu... dar nu la nivel de legende, cum spunea rvn... ci mai mult o forta si atat. restul e doar apa de ploaie si implutura.

Quote:
Si de unde ai scos zicala aceea? Si cum te gandesti sa o aplici mie? E foarte interesant de vazut cat de prost si superficial poti judeca un om si cum il poti incadra intr-o cutiuta imaginara, convenabila propriului tau ego. Am cercetat, si o fac incontinuu. Daca vrei sa-l gasesti pe Dumnezeu, o poti face si pe cale rationala.

zicala aceea e fix cea pe care crestinismul o propovaduieste. ma mir ca nu ai auzit de ea, avand in vedere mentalitatea pe care o ai.
Sincer, daca spui ca nu esti ceea ce esti, explica-mi si mie ce ai cercetat si ce ai aflat... si mai ales, cum ai cercetat? citind Biblia? sau cum? mergand la Biserica si ascultand de popa? manipulare nu inseamna cercetare... cercetezi in momentul in care iti raspunzi singur la niste intrebari iar raspunsul e cat se poate de logic. eu pot demonstra ca exista ceva dar nu pot demonstra ca acel ceva e Dumnezeu... poate fi si un extraterestru, sincer... si sunt curioasa tu pana aunde ai ajuns cu cercetarea.

Dumnezeu pe cale rationala? unde? cum? explica...