Thread: Super 8
View Single Post
Old 01 Aug 2011, 08:23   #1
dooma
Veteran

dooma

Super 8

Super 8

http://www.imdb.com/title/tt1650062/

de mult n-am mai plecat la cinema cu niste asteptari atat de mari. de mult nu m-am mai intors de la cinema atat de dezamagit. nu fiindca Super 8 ar fi vreo porcarie, ci fiindca nu e nimic din ceea ce ma asteptam. am mers sa vad un Abrams, si am primit un Spielberg. iar acel stil inconfundabil, copilaros si hollywoodian, cu tot respectul pt. Mr. Spiel, s-a fumat de mult. mult prea american, mult prea previzibil. s-ar putea sa-l fi supraapreciat pe JJ Abrams si s-ar putea ca Lost sa ramana singura sa lucrare notabila. fiindca Super 8 ar fi putut fi misterios, ar fi putut fi genul de film care ramane langa tine chiar dupa multi ani, insa, din pacate, nu e. pacat. imi retrag cuvintele spuse cand am vazut primul trailer de la Super 8, cand l-am numit pe Abrams "noul Shyamalan". macar Shyamalan ar fi avut coloana vertebrala si si-ar fi impus stilul. duceti-va la cinema, pentru efecte, pentru un acting al unor pusti demn de premii, insa nu va asteptati la ceva mai mult decat un ET contrafacut. 8/10 (merita un 7, insa copiii salveaza situatia).
dooma is offline   Reply With Quote sendpm.gif