View Single Post
Old 31 Jul 2011, 12:32   #1373
brax
Senior

brax

Originally Posted by dragonfly_drk:
brax, is true ce spui tu... însă, am stat puţin şi m-am gândit. Culmea, majoritatea prietenilor mei sunt atei... şi şi mai culmea, eu cred în Dumnezeu. Chestia asta m-a făcut să trag o singură concluzie... că fiecare are dreptul să creadă ce vrea... şi că nimeni nu e îndreptăţit să judece deciziile celor din jur. Poate că e mai bine să încercăm să convieşuim paşnic, indiferent de natura ideologiilor noastre. Pentru că în fond şi la urma urmei nici cei care cred ţi Dumnezeu şi nici cei care nu, nu pot aduce dovezi de nicio parte.

Unde am avut o dovadă clară a existenţei Sale acum 2000 de ani? Ai fost acolo să vezi? nu... sunt doar poveşti care pot sau nu să fie adevărate. Dovezi palpabile nu există... nu există decât nişte documente scrise tot de oameni.

Dar, să revin la lucrul care mă apasă cel mai mult. Oare descoperirea unor noi civilizaţii extraterestre va demonstra că Dumnezeu nu există sau va întări ideea existenţei Lui?
1. True. Desi creştinii au o dilemă când vine vorba de a-şi impune credinţa. Ei spun că o fac din iubire, dar nu poţi impune nimic omului.

2. Iisus a existat. Asta e dovada. Evident că nu am fost acolo, dar nici evoluţioniştii nu au asistat la metamorfoza maimuţei în om, şi nici fizicienii nu au fost să vadă suprema explozie din început. Degeaba te faci savant, deoarece nu faci nimic altceva decât să citeşti nişte pagini pe care le ve crede şi după care îţi vei ghida viaţa, la fel cum o fac şi creştinii. Pur şi simplu alegi să crezi ce vrei. Este mult mai cool să te dai deştept prin formularea unor fraze cu cuvinte complicate din cărţile de fizică cuantică, decât să accepţi faptul că eşti limitat.

3. Mai mult ca sigur se vor "descoperi" extratereştri. De fapt, ni se vor arăta. Vor veni cu un mesaj. Sunt multe de spus, dar nu am timp. Omul are tehnologia să producă astfel de vizite şi te pot manipula cum vor ei. Sună puţin conspiraţionist, dar acesta este adevărul. Extratereştrii sunt îngerii căzuţi descrişi in Biblie. Sunt demoni.
brax is offline   Reply With Quote sendpm.gif