klaudya, arata f. bine ciorba si pare usor de facut, doar ca-i chin mare sa citesti reteta aia.
Tot din capitolul "keep it simple" ultima mea reteta

bruschetta si sa n-aud comentarii cum ca n-ar fi mincare, pentru ca, sincer, de mult n-am mai mincat ceva care sa-mi placa atit de mult si jamais la restaurant.
Mai intii se taie piinea felitue subtiri, dar nu transparente, cam 1 cm grosime.
Se face un sos de ulei de masline cu usturoi pisat (dupa ochi), cu cit e mai mult e mai buna reteta, cred ca o capatina de usturoi la o tava de piinici subtirele, sare, piper, dupa gust, eventual alte spice-uri. Se unge cu o pensula compozitia pe fiecare felie de piine, sa se acopere toata suprafata. Se pune tava in cuptor 10-15 minute, mirosul o sa va doboare.
Intre timp se iau 2 rosii mari sau 3-4 mai micute, secretul e sa fie coapte, sa aiba si zeama si aroma si se taie cubulete cit mai mici. Se taie pe o farfurie sa se poata recupera zeama. Rosiile se amesteca cu putin ulei de masline si cu mai mult usturoi

sare, piper, ginger... and the best is yet to come: ultimul ingredient este busuioc proaspat taiat marunt, 5-6-7 frunzulite.
Intre timp s-au ars aproape piinicile asa ca se scot repejor din cuptor si se pune cite o lingurita sau cit e cazul din amestec pe fiecare feliuta de piine, dupa care se orneaza cu putina brinza sfarimata.
Rezultatul e asta.
De invatat din greselile altora: triunghiurile/patratele de piine sa fie putin mai mari, ca sa fie loc sa se puna amestecul de rosii.