Originally Posted by Manusa:
Si...revin cu contributiile dvd si in legatura cu pozele in curs de asteptare. Nu stiu ce sa mai cred dar asta este bataie de joc. Pana acum am tot zis....hai ca cei de pe cinemagia mai au si altceva de facut nu doar sa accepte poze si alte prostii.......Dar acum mi s-a acrit de acest lucru.
Cum am zis mai sus la comentariul meu de acum cateva zile.........luni am repus pozele la filme si iata ca suntem marti adica dupa o zi, si ele iar sunt disparute. Pana acum stateau si o saptamana in curs de acceptare, iar acum nici macar o zi???? Oricum nu mai stiu ce sa cred dar cred ca vreti sa descurajati pe cei care vor sa contribuie la acest site. Nu mi-o luati in nume de rau dar aceste poze ma lult cu ele de 2 luni sa le acceptati, pana acum ati acceptat greu iar acum se sterg de acolo.
Sper sa ma poata lamuri cineva in aceasta privinta. Multumesc.
|
Salut, Manusa.
Pozele tale au disparut pentru ca au fost respinse. Cand imaginile stau cate-o saptamana nu e neaparat semn bun. Acum iti dispareau mai repede pentru ca pagina de verificare a upload-urilor era la zi. Daca nu ma inseala memoria, ai urcat in repetate randuri arhive la aceleasi filme. Le-am respins de fiecare data pentru ca nu corespundeau calitativ.
Mai exact, erau inferioare calitativ imaginilor deja existente la filmele la care faceai upload-urile. Cred ca unul dintre titlurile la care ai urcat poze este The Assassination of Richard Nixon. La fisa filmului exista doar 11 imagini, dar toate sunt a) fotografii si b) la calitate inalta. Intotdeauna sunt preferabile fotografiile. Nu vom aproba screencaps / capturi la filme mai importante si/sau noi pentru care se pot gasi pe net fotografii de pe platou / de presa etc si, de asemenea, nu vom aproba fotografii / capturi inferioare calitativ fotografiilor / capturilor deja existente la pagina unui film.
Scuze pentru raspunsul intarziat si sper ca m-am exprimat inteligibil

.