View Single Post
Old 15 Jul 2011, 20:05   #3
Disciple
Guru

Disciple

Sunt niste spoilere:

L-am vazut si eu astazi. Imi e cam ciudat cand ma gandesc ca am fost sa il vad chiar in ziua premierei, dar de fapt vazusem "Talismanele Mortii 1" in regim de avanpremiera, deci e ok.
Singurul HP pe care il mai vazusem in cinema a fost "HP si Camera Secretelor" in 2003 si dupa aia m-am oprit in a le urmari pana in 2010 cand le-am vazut pe toate in 2 zile.
Cel mai mult imi plac partile 3 si 4, mi se par complete si intense, iar eroii sunt la varsta perfecta pentru o astfel de poveste si merita luati in serios.
Primele doua sunt niste distractii de copii in sensul ca nu mi s-au parut la fel de profunde precum "Lord Of The Rings" sau hai sa spun "NeverEnding Story", iar partile 5 si 6 le gasesc deja rasolite ca untul prea putin intins pe o felii de paine prea mari (asta ca sa il citez pe Bilbo din LOTR).
Consider ca "Talismanele Mortii 1" este semi-inutil si lipsit de surprize si se vede foarte clar pofta studiourilor de a mai stoarce bani de la fanii inraiti.
Si ajungem la final si care din punctul meu de vedere nu se dovedeste a fi unul epocal asa cum cred ca era de asteptat.
Batalia este foarte bine facuta desi as fi preferat sa vad mult mai multe inclestari. Au fost putin, dar macar spectaculoase, insa pot spune ca m-a dezamagit lupta dintre Harry si Voldemort. Cred ca de fapt meritul ii apartine lui Neville care reuseste sa ucida ultimul Horcrux si sa il slabeasca pe Cap de Mort.
Mi-as fi dorit ca Draco Malfoy sa si-o fure pentru cat de bulangiu a fost in celelalte filme, la fel si ta'su, dar lucru acesta nu se intampla.
Cred ca este vorba de lipsa unei intensitati sau poate ca sunt eu prea subiectiv pentru ca nu am fost niciodata atras de serie asa cum ar fi trebuit sa fiu. Cred.
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif