View Single Post
Old 15 Jul 2011, 15:01   #64
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Twinsen:
- Persoana care a propus un regizor, nu are voie sa-l voteze in cadrul meciului.

Nu sunt de acord cu asta. Unii au nominalizat regizori pentru ca stiau mai bine filmele sale decat altii. In plus, e inegal numarul de regizori propusi de unii fata de altii. Daca se califica regizorii lor unii pot sa ajunga sa nu voteze chiar si intr-un sfert din meciuri. Si nu sunt sigur pentru ce e regula. Ma gandesc ca e impotriva vreunui bias, dar nu e neaparat vorba de asta, pentru ca poate una au nominalizat si alta au scris in previziuni. Eu oricum am incredere ca fiecare va vota in mod obiectiv. Apropo de asta, vreau sa se voteze in functie de filmele din meci, nu de celelalte filme ale regizorilor.

Originally Posted by Twinsen:
- Au drept de vot userii cu minim 30 de mesaje, postate in 5 zile diferite. Mi se pare o masura elementara de protectie impotriva trolilor si a tentativelor de frauda. Nici un user serios nu va avea de suferit din cauza asta: daca tocmai a descoperit forumul Cinemagia atunci ii va fi usor sa faca 30 de mesaje in 5 zile si apoi sa voteze. Atlfel, un cont se face in 3 minute si sunt sanse mari ca cineva sa profite de asta.

PS: Am terminat de alcatuit tabloul, il retusez putin si apoi trec la creearea topicului principal pentru turneu ce va contine regulamentul complet. Desigur, acesta va putea fi ajustat pana cand incepem, de aceea as vrea sa mai aud pareri despre problemele puse in discutie aici.
Cu asta nu sunt de acord pentru ca o persoana serioasa, daca ar avea ca scop doar participarea in discutii, n-ar sta sa piarda timpul cu mesaje facute la panarama. Si de altfel chiar am vorbit cu cineva care mi-a zis ca s-ar putea sa participe si se incadreaza in tipul asta de persoana.

Exista intr-adevar riscul clonelor, iar verificarea de ip nu va putea da roade in cazul tuturor. Asa ca o masura de precautie ar putea fi o argumentare solida in primele 3-5 meciuri la care participa.

Cu ultimul punct sunt de acord. Alte pareri sunt binevenite pe subiectele astea. N-as vrea sa para ca iau de unul singur deciziile, dar incerc sa gasesc cea mai buna solutie pentru posibilitatea implicarii totale a oricui doreste. Vreau ca discutiile despre filme sa fie principalul punct in turneul asta si de asta ar trebui gasite cele mai bune solutii ca oricine sa poata face asta.

Last edited by Liviu- : 15 Jul 2011 at 15:03.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif