View Single Post
Old 15 Jul 2011, 13:43   #63
Twinsen

Twinsen

As avea urmatoarele propuneri pentru faza meciurilor:

- Persoana care a propus un regizor, nu are voie sa-l voteze in cadrul meciului.

- Au drept de vot userii cu minim 30 de mesaje, postate in 5 zile diferite. Mi se pare o masura elementara de protectie impotriva trolilor si a tentativelor de frauda. Nici un user serios nu va avea de suferit din cauza asta: daca tocmai a descoperit forumul Cinemagia atunci ii va fi usor sa faca 30 de mesaje in 5 zile si apoi sa voteze. Atlfel, un cont se face in 3 minute si sunt sanse mari ca cineva sa profite de asta.

- Voturile trebuie sustinute: asta include evident un comentariu relevant in momentul votului (deja s-a stabilit asta cred), dar si sustinerea punctului e vedere in momentul in care alti useri reactioneaza la comentariu. In cazuri la limita, Liviu are drept de decizie daca se ia in considerare votul sau nu.
Sa dau un exemplu:
Quote:
Andrey Rublyov vs 2046

Andrey Rublyov e o capodopera a unui mare regizor. In el se prezinta viata unui pictor de icoane din secolul al XV-lea. Am ramas foarte impresionat de filmul asta care ne arata viata exact asa cum era atunci.

2046 e un film science-fiction despre viitor. In el apar roboti care sunt jucati de actrite care joaca si alte roluri in film. Mie nu mi-a placut pentru ca nu a avut efecte speciale bune.
Ei bine, cred ca la astfel de comentarii, comunitatea are dreptul sa reactioneze si cel care le-a postat trebuie sa-si sustina in detaliu punctul de vedere, sau sa nu fie luat in considerare votul.
  Reply With Quote sendpm.gif