View Single Post
Old 14 Jul 2011, 15:34   #43
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Originally Posted by rifa:
Originally Posted by Kriss_Kringle:
1.Stiam dinainte ca nu o sa se incadreze in univers dar asta nu inseamna ca e un lucru bun sau ca trebuie sa-mi convina.
Daca stiai ca nu o iti convine de ce te-ai dus la film? Nu te inteleg...
2.La ambele pentru ca au folosit piese recente si coloana sonora mi s-a parut pe langa in unele scene.
Ce inseamna piese recente? Uite piesele recente ce apar pe durata filmului...

La Vie En Rose - Edith Piaf - 1946
Hippy Hippy Shake - Chan Romero - 1959
Green Onions - Booker T and the MGs - 1962
Palisades Park - Frankie Cannon - 1962

Ce va place sa vorbiti fara sa va documentati inainte. Ce te asteptai? Sa auzi un John Barry sau Jerry Goldsmith?

3.Eu zic sa te mai uiti o data.Fassbender,MacAvoy si Bacon intradevar purtau costume din acea perioada dar adolescentii aveau haine prea actualizate si la fel era si limbajul lor. Nu m-a deranjat extrem de tare dar atmosfera nu prea a fost de anii 60.
Da un search pe google... catalog de moda 1960... 1964... in engleza of course.

1.M-am dus de curiozitate si chiar daca m-a deranjat lucrul ala asta nu inseamna ca nu mi-a placut filmul per total.
2.Pacat ca ai omis din lista si Gnarls Barkley-Run si Take That-Love love(chiar daca au bagat-o in timpul creditelor) care n-aveau nici o treaba cu perioada respectiva.Cel putin jumatate din coloana sonora a filmului nu se potriveste cu anii 60,chiar te sfatuiesc sa o iei si sa o asculti.De data asta tu ai vorbit fara sa te documentezi(indeajuns),ai vazut/auzit ce-ai vrut si restul n-a avut importanta.
3.Citeste aici: http://www.thesmokingjacket.com/life...omen-depiction
First class a fost numit si cel mai plin de greseli film din 2011(pana acum).Verifica pe moviemistakes.com sau pe google.

Evident greselile respective au venit din cauza presiunilor celor de la FOX dar asta nu inseamna ca trebuie sa aperi filmul acolo unde greseste.

Last edited by Kriss_Kringle : 14 Jul 2011 at 15:36.
Kriss_Kringle is offline   Reply With Quote sendpm.gif