View Single Post
Old 14 Jul 2011, 14:57   #57
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by rvn:
cunosc pe cineva care primeste consultatii de la medic pe aceasta cale.ti se pare normal?
mie, nu! un om inteligent( cum se presupune ca este medicul) crezi ca foloseste chestia asta corect?

daca o sa cauti putin pe internet, o sa iti dai seama ca exact aceeasi chestie se intampla si in urma multelor articole medicale care sunt postate...

it dau un exemplu: scrie cineva un articol pe internet despre leucemie... cam tot ce inseamna ea, cu simptome, etc.

ei, daca o sa citesti comenturile la articolul respectiv, o sa observi ca majoritatea oamenilor, din frica de a merge la doctor, isi posteaza simptomele pe net in speranta unui diagnostic. Si cu toate astea, nu am vazut nicaieri pe net ca un medic sa dea diagnostice. intradevar isi da cu parerea insa, la sfasit intotdeauna spune ca cel mai bine e sa consulti un medic. e practic imposibil sa iti dai seama de boala cuiva pe internet... iar medicii stiu cel mai bine chestia asta... mai ales ca eu nu pot sa ma duc la farmacie si sa ii spun tipei de acolo sa imi dea un medicament (care nu se poate elibera fara reteta) doar pentru ca nu stiu cine mi-a spus pe internet ca as avea vreo boala... mi-ar rade in fata, sincer...