nu ma refer in sensul clasic... uite, de exemplu, eu stiu ce piese de teatru vor fi puse in scena la Teatrul National. Chestia asta ma scuteste de un drum pana acolo, totul e organizat si pot sa imi aleg mult mai usor unde vreau sa ma duc... Mai ales ca lucrul asta ii ajuta si pe ei sa tina o evidenta a celor care vor veni la spectacol... La fel si cu filmele si cu cartile. De ce sa ma duc in fiecare zi la Libraria Universitatii sa vad ce mai e nou, cand pot sa aflu de acasa toate informatiile astea fara sa ma abonez la sute de siteu-uri si sa imi umplu imboxul de spammuri?
Plus, nu mai vorbesc de articole la cald, puse direct de cei care le-au scris... sau o gramada de concursuri organizate de edituri, organizatii, etc, care te-ar putea ajuta in domeniile care iti plac...
ce sa mai spun de ofertele de care spunea iiii... Sau, vrei sa umblu in tot orasul in fiecare zi sa vad ce oferte sunt si pe unde?
In fine, Danonino, eu am impresia ca tu ai inteles doar ca nu vrei sa accepti si asta e deja problema ta...