View Single Post
Old 14 Jul 2011, 14:24   #45
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by Liviu-:
Exista optiunea de a ignora orice nu-ti place tie si a lasa sa treaca doar ce iti place. Si nu se poate sa nu-ti placa nimic pentru ca prin intermediul sau poti afla multe lucruri care te intereseaza. O persoana inteligenta stie cum sa se foloseasca de site fara sa devina dependenta (presupun ca la chestii de astea te refereai rvn).
da.de acord.si tii minte ca acum putin timp am interectionat amandoi pe-acolo.
ideea e ca mie mi se pare nociv ca forma de comunicare virtuala.
am devenit atat de comozi incat ne este lene sa ne mai ridicam de pe scaun si sa socializam in locuri publice,fie ele parcuri,cinematografe sau sali de sport.
oamenii nu se mai bucura ca intalnesc alti oameni,ca schimba idei interesante sau discuta despre ultima carte citita sau piese de teatru vizionata,vazandu-si fetele,mimica si gesturile.
e o anomalie.in general,internetul a devenit cea mai facila metoda de a evita miscarea,contactul cu cei din jur in diverse ocazii( nu ma refer la job,ca pe acela n-ai cum sa-l eviti) dar mie mi se pare chestia asta a fi o grava problema sociala,un fenomen care a capatat o amploare fara precedent si tinde sa ne rupa de realitate, sa devenim virtuali in tot ceea ce facem, incepand de la cititul ziarelor dimineata, la micul dejun si terminand cu sexul de la miezul noptii.

Last edited by rvn : 14 Jul 2011 at 21:14.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif