Originally Posted by Twinsen:
Dupa terminarea selectiilor, ar fi bine sa se stabileasca si care va fi primul film a fiecarui regizor. In felul acesta, pana la inceperea propriu-zisa a concursului am avea ocazia sa mai vedem dintre ele.
|
Ma enerveaza ca plecarea mea da programul peste cap. Bine, eu ma bucur ca plec, dar as fi preferat sa nu fie chiar in perioada asta.
Ca tot e aproape complet tabloul, probabil vor mai fi ceva schimbari in unele filme ale regizorilor alesi, dar cred ca in mare cele de acum vor ramane. Am nevoie de cativa voluntari care sa ma ajute cu sursele. Daca vrea cineva sa ma ajute sa-mi dea un mesaj privat.
Pana nu se primesc previziunile voastre n-as vrea sa se cunoasca ordinea participarii filmelor. Din pacate n-am cand sa le primesc inainte de a pleca. Ma gandeam ca pana ma intorc (probabil undeva pe la 1 august) mi le puteti trimite. Cand ajung eventual mai las inca 3 zile pentru asa ceva. Apoi stabilesc filmele pentru toata runda 1 si dau startul primei runde. O sa fie o perioada de 15+ zile in care se pot vedea filme din cele alese, doar ca nu se va cunoaste cine va participa in prima runda. Dintr-un punct de vedere e rau ca filmele pe care le vedem in perioada aia s-ar putea sa nu intre in competitie atunci si sa nu castigam timp pentru primele runde asa cum ai vrea tu. Din alt punct de vedere e bine, si cred ca e mai important asta, pentru ca vom putea vedea filme care ar n-ar fi participat, eliminate odata cu regizorul, dar inainte de a le discuta.
Legat de previziuni as vrea metode de departajare. Dupa cum am mai spus, fiecare primeste un numar de puncte egal cu numarul grupei... in caz ca prezice corect desigur. As mai propune punctarea dubla in caz ca cineva prezice corect o egalitate. Pentru ca pana la urma nu-i obligatoriu ca numarul de voturi sa fie de-o parte sau de alta. Vorbind de asta, in caz de egalitate ambii regizori merg in runda urmatoare. Nu ma asptet sa fie prea multe cazuri de egalitate insa. O metoda de departajare ar putea fi punctajul total (doar voturi pentru) obtinut de regizorii pe care i-a sustinut. Alta ar putea fi numarul de regizori sustinuti ajunsi intr-o anumita runda. De exemplu cineva a sustinut pe X intr-o semifinala, iar in cealalta semifinala pe Y. Cineva prezice corect ca X va castiga prima semifinala si Y pe a doua, dar la finala greseste. Altul prezice corect ca X va castiga S1, dar gresit la Y pe S2. X ajunge sa castige si finala. In cazul asta al doilea participant are avantaj la departajare pentru ca a prezis corect mai multi regizori intr-o runda superioara. Acelasi lucru fiind valabil dinspre finala inspre primele runde.
Astept pareri despre ce am zis in mesajul asta, mai ales despre concursul de previziuni. Incurca putin lucrurile, dar nu vreau sa renunt la el in speranta ca acum, ori pe viitor, ar putea exista si niste mici premii implicate.