Originally Posted by FreakDoll:
Numai pentru simplul fapt ca a jucat in atatea filme la care, probabil, tu te'ai uitat, ar trebui sa ai bunul simt si sa nu intrebi asa ceva.
|
Deci pana la urma asta insinuai, ca e un actor foarte bun. Faptul ca a jucat in multe filme nu il face un actor bun. Ce-i drept, nu prea i-am vazut rolurile tineretii, dar pe de alta parte nici n-am insinuat ca ar fi un ratat. Altcineva a facut asta. Daca nu poti face diferenta intre useri nu-i problema mea. Vorbesti de el de parca ar fi un Pacino... ce a realizat intr-o viata... ce a realizat? Ce roluri de referinta a avut in cinema? Exista macar un singur rol de-al lui despre care inca se vorbeste ca si cum ar fi o adevarata realizare? Scoatem din ecuatie rolul din The Wrestler, care intr-adevar e foarte bun, desi cumva pare sa se cam joace pe sine (cum nu-l cunosc afirmatia asta isi pierde din valoare, dar nu pot scapa de sentimentul asta). Nu zic ca-i un actor prost, din contra, numai daca luam rolul din The Wrestler si deja ar cadea o astfel de afirmatie, dar vorbesti de realizarile sale de parca ar fi avut cine stie ce cariera exceptionala.
Originally Posted by FreakDoll:
In rest, nu trebuie sa te intereseze pe tine realizarile sale din viata personala. Sau, daca tot insisti sa vorbesti despre ea, macar documenteaza'te inainte.
|
Cum eu nu il consider un actor de seama ma asteptam sa aiba alte realizari. Eu stiu ca avea la un moment dat probleme de genul ala, dar nu rnai stiu exact ce pentru simplul motiv ca nu ma intereseaza chestiile de genul. Le-am precizat pentru ca actoria si prostiile alea sunt singurele lucruri pe care le cunosc.
Eu as fi curios care sunt alea "atatea nominalizari" daca scoatem din peisaj The Wrestler.
@omudindulap - Complet de acord. Cred ca cuiva i-a sarit pur si simplu prea repede mustarul si a inteles gresit.