View Single Post
Old 10 Jul 2011, 20:41   #3712
urban_legend
Novice

urban_legend

Originally Posted by Liviu-:
Asa-i, am vazut mesajul despre The quiet earth, ala nu mai face parte din categoria despre care vorbeam Ceea ce vroiam eu sa spun e tocmai asta, ca in loc de 5 filme proaste din care extragi foarte putin sau chiar deloc mai bine vezi un film bun si iesi mai castigat si ca timp si ca substanta E adevarat ca ne plac lucruri diferite, dar nu ti-as fi raspuns daca nu ai fi zis chiar tu ca filmele respective sunt proaste. Nu am citit exact sa vad daca ti-au placut in schimb, dar ma indoiesc, cand dai notele 3, 4, 5 See you around

sistemul meu de punctare coincide cu cel al cinemagiei. 4 inseamna "momente bune, dar doar atat", iar 5 e "asa si asa". la nota 6 deja se trece la "bunicel". de unde rezulta ca nu e chiar cel mai potrivit sistem de notare, .

io nu prea ma uit sa vad ce zic unii-altii despre filme, decat dupa ce le-am vazut. le cam iau la rand. la astea noi nu ma mai uit nici macar la trailer. dar, daca ar fi fost sa ascult de ce parere are roger ebert, de exemplu, despre "kick-ass", probabil nu l-as fi vazut niciodata, si e un film care mi-a placut foarte mult.

liviu, eu iti doresc sa-ti dai seama la timp, intotdeauna, care-s filmele bune si care-s filmele proaste. dar din punctul tau de vedere.

p.s. uite, pe langa quiet earth, am scris la "acum pe ecrane", despre "bad teacher", mi-a placut si asta si chiar astept sa-l revad.
urban_legend is offline   Reply With Quote sendpm.gif