View Single Post
Old 09 Jul 2011, 18:16   #51
indiferrent
Guru

indiferrent

Originally Posted by anaemona:
Nu contest rezultatele voturilor, dar constat 2 lucruri:

1. Oamenii nu voteaza
2. Lista regizorilor care intra in competitie nu a iesit chiar cum a fost ideea initiala a turneului, adica sint in competitie regizori extrem de cunoscuti si citiva regizori mai putin cunoscuti. Poate nu am inteles eu bine unde era indreptata finalitatea exercitiului, banuiam ca se vrea cunoasterea unor stiluri noi de regie sau a unor regizori mai vechi care au fost oarecum marginalizati, adica filmele lor nu au fost reluate si ras-reluate. Sincer, prefer sa vad cele mai bune filme ale unui regizor mai putin cunoscut decit filme neluate in considerare de critici, ale unor regizori foarte apreciati. Spun asta pentru ca am avut experiente din astea cu regizori foarte mari, sint unele filme pe care nu merita sa le vezi pur si simplu. Bineinteles ca totul e relativ si daca eu nu cunosc deloc cinematografia asiatica, pentru altii care au votat ea e super cunoscuta si nu sint interesati sa ii vada in competitie.

Concluzia: cred ca, daca este posibil, ar trebui pur si simplu acceptati mai multi regizori, intins exercitiul asta, ca sa existe posibilitatea descoperirii unor regizori noi.
Lasa ca nu ai vazut toate filmele ce se vor califica. Ramane si pentru tine ceva:d. Ar trebui sa te bucuri ca pierzi mai putin timp cu vizionarea. Daca ai prea mult timp si ai vazut majoritatea filmelor celor calificati, mai revezi si tu cate unul ca sa poti argumenta mai bine votul Sunt 32 de regizori cu cate 5 filme. E ceva..
indiferrent is offline   Reply With Quote sendpm.gif