Originally Posted by Liviu-:
Acum nu sunt sigur la care departajare te referi. Eu vorbeam dedepartajare in urmatoarea situatie: sunt mai multi cu acelasi puntaj care ocupa locurile 31, 32, 33, 34, 35, dar nu mai pot intra decat 2. Se mai voteaza inca o zi doar regizorii cu aceste puntaje pentru a hotari care ramane. Daca inca ramane o egalitate se trage la sorti.
Cand vorbeam de realizarea tabloului, mai recent, vorbeam de tragere la sorti doar intre cei 32 de regizori pentru a stabili cine cu cine va concura.
|
Am fugarit repede topicurile si nu am inteles eu bine. Credeam ca nominalizarile facute de useri vor fi selectionate in urma unei trageri la sorti. Am inteles, se va trage la sorti doar in cazul egaltitatii a mai multor filme din coada clasamentului care nu pot fi departajate in urma voturilor. Se poate face un baraj de retrogradare la care sa se adauge alte voturi

. La filme, cand va fi cazul, o sa fie greu sa faci asta pentru ca, avand in vedre voturile putine, va fi nevoie de o departajare prin tragere la sorti aproape la fiecare regizor care are mai multe filme in competitie. Zic faza cu barajul in cazul regizorilor de la retrogradare(e mai mult o gluma, evident) ca sa nu se supere vreun user care a propus un regizor si va fi descalificat prin tragere la sorti chiar daca e la egalitate cu alti 2-3
De fapt tragerea la sorti la care te refereai initial era pentru tabloul competitiei, dar ai renuntat la ea considerand ca ar fi mai corect sa nu se intalneasca outsiderii cu favoritii. Sper ca am inteles bine.
LE: Desi, avand in vedre ca s-a votat pro mai mai mult pentru filmele care se doresc a fi vazute decat pentru cele favorite, nu prea se cunosc outsiderii si favoritii. Trebuie sa citesc mai bine ce ati vorbit pe aici