margofanno, da-mi voie sa iti spun ca domnul acela pe care tocmai l-ai jignit, a facut mai multe lucruri pentru forumul asta decat o sa faci tu intr-o viata... asa ca da, ai tot dreptul sa te tirezi... iti urez drum bun si cale batuta. vezi sa nu te impiedici pe drum...
Auzi la ea, pustoaica de 15 ani si indrazneste sa surliteze pe aici... iti sugerez sa mergi sa inveti pentru bac. Asta, desigur, daca nu vrei sa ajungi ca si colegii tai. Vezi ca nu mai e mult pana acolo. timpul zboara. Asa ca lasa tu filmuletele care se pot sau nu vedea pe site si pune mana pe carte...
L.E. @K. (sper sa nu te superi ca nu iti scriu tot numele dar e foarte imbarligat) initiativa ta e cat se poate de binevenita insa, un singur lucru m-a deranjat la ce ai spus in posturile anterioare... spuneai ceva de genu ca unii oameni folosesc ca scuza ca nu au bani si ca e o scuza patetica. eu cred ca te inseli. eu cred ca pana la urma ar trebui sa ramana o chestie de bun simt daca cineva da sau nu bani pentru Adriana. Intradevar, imi doresc din tot sufletul sa stranga banii necesari dar nu putem obliga pe nimeni sa faca nimic. in cel mai rau caz, nu se vor mai posta intrebari, atata tot. asta nu e o solutie, sa sperii lumea... mai ales ca daca un om nu vrea sa dea, nu va da si pace. si in plus, sa spunem ca se acepta regula ta. cum iti va demonstra tie cel care a pus intrebarea ca a donat cu adevarat si nu a mintit?