View Single Post
Old 05 Jul 2011, 20:14   #1832
crin3l
Guru

crin3l

Send a message via Yahoo to crin3l
Originally Posted by dragonfly_drk:
Originally Posted by Dl.cinematic:
Nu aş vedea ştirea asta neapărat ca pe un motiv de "voie bună" şi miştocăreală.

si ce sa facem acuma? sa plangem pentru ca niste copii nu sunt in stare sa citeasca o carte si sa invete sa adune si sa scada?... asta e haz de necaz, nu mi se pare deloc mistocareala. ba mai mult, e un semnal de alarma...

Quote:
În plus, nu înţeleg de ce picaţii ar intra neapărat în una din categoriile enumerate...

dar in ce categorie ar trebui sa intre? in cea a geniilor intelectuale? da, se prea poate ca acest examen si rezultatele sale sa fie de fapt, un protest al elevilor carora li s-au parut subiectele mult prea usoare pentru nivelul lor de inteligenta...
damn it... copiii astia sunt atat de inteligenti ca nici nu le vedem potentialul. In fond, numai niste genii pot sa murdareasca o scoala intreaga cu vopsea verde si sa ceara demisia ministrului invatamantului. de parca e vina lui ca ei nu au invatat.
sa fim seriosi... merita tot hazul nostru.

Perfect de acord. Si eu nu cred ca trebuie neaparat sa citesti o carte (stau foarte prost la acest capitol ) ca sa stii ca "Ultima noapte de dragoste, intaia nopate de razboi" nu este text dramatic, ci doar oleaca de bun simt. Am dat un simplu exemplu, care spre amuzamentul meu si spre nefericirea altora s-a intamplat multora de anul acesta care au dat BAC-ul.