Thread: IT şi Internet
View Single Post
Old 30 Jun 2011, 18:54   #80
caessar
Junior

caessar

desi o instalare proaspata de windows este tot timpul o solutie buna pentru marea majoritate a problemelor legate de calculator nu vad de ce este necesara in cazul tau. oricum daca reintalezi sistemul de operare eu iti recomand o marire substantiala a partitiei pentru sistem, cel putin dublu. inainte de asta incearca sa mai verifici spatiul ocupat de folderul "users" si toate subfolderele ocupate. Apropo, sunt multe jocuri care ocupa excesiv de mult spatiu cu salvarile create in my documents, eventualele capturi din filme sunt salvate tot in folderul asta, logari ale diferitelor programe, etc. Verifica asta mai inainte de toate. Si eu am avut impresia ca spatiul liber de pe partitia logica (C) mi se micsoreaza de la sine intr-un timp, ca sa descopar ca programul care il foloseam pentru a face capturi imi salva backup pentru fiecare imagine si un joc ce de abia il instalasem imi ocupase 4GB de spatiu pentru doar 20 de salvari.
P.S. Schimba antivirusul ala, este unul din cele mai slabe. o alternativa foarte buna este Avast antivirus, care este gratis in varianta standard pe site-ul lor oficial si problemele legate de virusi vor disparea complet.
caessar is offline   Reply With Quote sendpm.gif