View Single Post
Old 27 Jun 2011, 00:29   #5078
varu
Guru

varu

Originally Posted by c0nt:
@varu
Iti explic cum e cu cautarea pe google-imagini, fii atent:
-eu caut pe google-imagini un screenshot din, sa zicem, Kimssi pyoryugi si il postez pe topic.
-tu banuiesti ca ar putea fi din Kimssi pyoryugi dar nu esti sigur
-tot tu presupui ca l-am luat de pe net (incredibil, nu?) si iti incerci norocul bagand titlul filmului
in casuta de cautare de la google-imagini. Repet: titlul filmul.
-dupa ceva scroll, minunatie: descoperi exact screenshot-ul postat de mine.
-cu sufletul despovarat de indoieli te intorci pe topic si postezi raspunsul corect.

Multumita tie s-au intamplat trei chestii:
-am cascat ochii si am descoperit ce ai vrut sa spui cu input-ul de imagine pe google, habar n-aveam, pe cuvant de cercetas.
-topicul si-a pierdut farmecul datorita intuitiilor tale si hahalerelor de la google care nu stiu ce sa mai inventeze.
-mi-ai stricat seara cu suspiciunile tale

Hihihihi Mama, Doamne!, cate ai inteles din ce n-am vrut eu sa zic . Eu zic sa te calmezi, sa nu o mai iei asa de visceral, ca lucrurile nu stau asa.

Ceea ce am vrut eu sa spun e:
- cu ocazia aparitiei Google Images "a hahaleler alora de la Google" (chiar asa de hahalere sa fie, n-o fi bun Google-ul ala la nimic?), daca nu respecti regula autoimpusa de a nu verifica banuiala imediat pe Google Images, topicul asta isi pierde sensul. Trebuie toti sa respectam regula asta de a pretinde ca nu exista Google Images atunci cand intram in jocul asta. Atat.

Nu e vorba de scenarita/suspiciuni, n-am personalizat discutia, nu m-am legat de imaginile tale din filmele propuse de tine si imi cer scuze daca te-ai simtit lezat si imi mai cer scuze a doua oara ca ti-am stricat seara.

@Liviu, FreakDoll
Si eu fac la fel, daca e vreodata randul meu, nu iau imaginea de pe Google. Si eu joc de placere si zic sa continuam. Cu regula autoimpusa de a nu folosi niciodata Google Images.

Last edited by varu : 27 Jun 2011 at 00:36.
varu is offline   Reply With Quote sendpm.gif