View Single Post
Old 26 Jun 2011, 20:51   #891
crin3l
Guru

crin3l

Send a message via Yahoo to crin3l
Originally Posted by Chambord:
@Crinel: Now you made me look like a monster !
Serios, nu-mi amintesc discutia referitoare la Shawshank (e drept ca il consider unul din cele mai overrated filme din toare timpurile) si daca replica mea a depasit decenta, imi cer scuze. Dar oricum faptul ca un user ti-a dat o contra o data n-ar trebui sa te impiedice sa-ti mai spui parerea. Oricum sansele ca eu sa ma mai "iau de viata cuiva" pe acest forum s-au redus drastic pt ca voi intra ceva mai rarutz. Therefore: mai putine postari (dar sper mai utile) = mai putine prostii.

Nu ai depasit decenta. Doar ca au fost cateva replici acide la un comentariu de-al meu destul de penibil (eram mai mic pe atunci, dar ce-i drept nu cu mult ), unde am incercat eu sa zic prea multe intr-o singura fraza. Oricum, am urmarit activitatea ta de-a lungul timpului pe acest forum si imi pari unul din cei mai echilibrati useri. Atunci nu credeam asta, mai ales ca te legasei de film si o spusesei cu o oarecare superiotate si siguranta de parca nimeni nu te-ar fi putut contrazice. As pune link-ul, dar mai bine las asa.Oricum, erai pe la inceput pe forum.
Si stai linistit, nu mi-ai taiat elanul de a scrie pe forum, doar ca nu am cultura voastra cinematografica si prefer sa invat decat sa ma bag in discutii in necunostinta de cauza, cum fac multi altii pe aici.

Last edited by crin3l : 26 Jun 2011 at 20:54.
crin3l is offline   Reply With Quote sendpm.gif