View Single Post
Old 25 Jun 2011, 22:13   #1789
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by redmen:
Casa Regala a facut in ultimii 20 de ani mai mult bine pentru populatia tarii si pentru imaginea tarii in afara decat au facut toti politicienii care s`au perindat pe la putere.Atacul presedintelui de zilele trecute asupra Regelui Mihai a fost o strategie ca sa atraga de partea sa pe cei care sunt impotriva Monarhiei si a bunastarii tarii noastre.Pentru cei care aveti ceva impotriva Monarhiei si a Regelui Mihai am o singura rugaminte.Nu picati in capcana lu` Basescu!

eu nu pic in capcana nimanui... scuipatu ala otravitor nu ma poate atinge cu nimic... eu un dictator, un criminal, un hot. Sta la putere doar pentru ca e un las... pentru ca stie ca asa nu poate plati pentru porcariile pe care le-a facut in trecut. dar pleaca el, curand... sa vad atunci cum o sa isi mai scoata camasa.

intr-o zi se va face dreptate. cel putin asta vreau sa cred si asta sper.
pana de curand vroiam sa plec... sa ma mut din tara, sa fug departe. dar m-a lovit asa, nationalismul asta. si nu pot sa las tara asa cum e. noi, astia tinerii suntem singurii care putem schimba ceva. daca plecam toti, Romania o sa moara.

Last edited by dragonfly_drk : 25 Jun 2011 at 22:16.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif