Originally Posted by Anna-Maria:
Poate ca nu m-am exprimat eu bine... Monarhia condusa de Mihai si din umbra de acest Radu Duda nu are ce cauta la conducerea tarii, pentru ca nu ar fi decat un Basescu 2 si un Boc 2, sau oricare alt politician... Nu ar avea principiile unei monarhii adevarate.
Trebuie cineva educat special pentru asta. Si sa stii ca se poate si la noi Monarhie fara Mihai si fara Margareta si fara Duda! Ca in 1866 
|
Si in caz ca Radu Duda ar conduce pe Mihai nu poti sa ii compari cu Basescu respectiv Boc.Vezi ce fete de dobitoci au Base' si Boc si iti dai seama ca amandoi sunt niste retardati.Un betivan si un pitic.Apoi Radu Duda este tanar (40-50 ani?) iar Mihai (90 ani) este normal ca cel tanar sa ia majoritatea decizilor acum.Dar este prea deplasat sa compari pe cuplul Base`-Poc cu cei din casa regala Radu si Mihai.
@dragonfly_drk zici bine ca ar trebui sa vina cineva din afara sa ne conduca.Dar este imposibil(aproape) deoarece in primul rand nu au nici un motiv parlamentarii si senatorii romani sa vina regele in tara.Crezi ca ar mai putea sa fure politicienii asa de mult? Nu!
Si acum cea mai importanta problema dragonfly_drk.Cine crezi ca ar vrea sa conduca Romania in astfel de zile? Eu iti zic ca nu vei gasii pe nimeni (sange nobil)
LE: si normal ca Anna si dragonfly_drk gandesc la fel.Deoarece au acelasi nivel de inteligenta.