Originally Posted by iiii:
castelul Peles a fost lasat prin testament de Carol 1 STATULUI ROMAN. De ce crezi ca Ferdinand a construit Peliosorul langa? ca sa fie doua palate unu langa altul????? Nu uita ca dupa moartea lui Carol 1, la Peles se tineau numai sedinte, consilii de coroana and stuff, pt ca era domeniu public. Mihai 1 , marele voevod nu avea nici un drept sa il revendice. Sper sa ma intelegi. daca nu stiai astea si nu ma crezi draga Gebeleizis te poti interesa.
+ cum pizda masii sa accepti un ginere, pe nume radu duda!!! un actos esuat, care scopul lui inainte de 89 era sa se infiltreze si sa monitorizeze familia regala , de viitoarele ei pretentii? adica printesa Margareta, de sange nobil.... sa se marite cu un actoras esuat???
rog a intelege ca stiu ce zic si stiu de ce am anumite reticente fata de familia regala.
|
Total de acord cu tine iiii - mie chiar imi place tot ce tine de Casa Regala si pana la un moment chiar credeam ca "Monarhia salveaza Romania!", dar am ajuns la concluzia ca nu e chiar asa... Pana la urma, mie mi-a placut perioada aia numai pana in 1927, cand a murit saracu' Ferdinand. Carol al II-lea a fost oarecum ratat si spun oarecum pentru ca a mai facut si el pe ici pe colo cate ceva, dar Mihai a fost un LAS LAS LAS!!! Eu inteleg ca l-au amenintat aia ca omoara nu stiu cati oameni, dar stii care e chestia? Daca iti iubesti poporul suferi tu pentru el. :-j Ma rog, cat despre Radu Duda, sa nu-l vad, sa nu-l aud... Principesa Margareta nu a mai gasit si ea un print prin Danemarca lu' maica'sa, l-a gasit pe Dudu' asta, care de multe ori abereaza, dar ma rog... :-j