Originally Posted by iiii:
Originally Posted by omudindulap:
Ce cacat a scris, ma? E un copil, in plm. Sunt altii p aici care nu stiu lega doua vorbe si scot numa ineptii. Cum plm sa nu am ceva cu tine si cu cei din teapa ta, cand spui ca doresti moartea cuiva?? Chiar nu mai are nimeni bun simt?
|
ai ramas pe aceeeasi idee omule  dar vezi ca eu sau tu sau multi de aici la 16-17 ani nu sufeream asa. horror si emoticoane da? azi au fost sterse postarile mele , de la ce sporturi va plac, pt ca am zis ca am avut dreptate, si am zis zis aici ca ala e un penibil. ai impresia ca e necesar aici pe forum un om care e in vacanta si incearca sa socializele onlain pe un forum de filme? mare fan filme cu sange si horror? e un om adevarat asa ca te rog sa il sustii pana la moarte omu', si imi doresc sa ajungi sa bei o bere cu el, daca are voie, si sa te convingi singur de ce eu stiu deja,
|
"ala" ii spui tu cui vrei din familia ta, ca iti permiti, dar mie nu, deja m-am saturat sa imi "aud " de la persoana ta numai jigniri in van, si toate, toate ironiile si aberatiile la adresa mea, dupa ce in topicul x am incercat sa fiu pacifist, ba chiar am cautat pace, vad, insa ca, nu are rost cu o asemenea persoana sa incerci niciun pas inainte, nu meriti, esti lipsit de scrupule, ramai acolo in ura ta mizerabila si o sa ajungi exact acolo unde ajung "baietii buni", asa cum vrei tu sa pari. Succes in viata, baiete, ca ai mare nevoie!!!
Ca sa fiu, totusi, on-topic, sunt nefericit ca exista nedreptate, dar o sa-mi revin curand, ca sa nu se mai oftice altii de bunastarea mea, o zi buna Cinemagistilor ce au "capul pe umeri"