Originally Posted by iiii:
Originally Posted by Gebeleizis:
Originally Posted by iiii:
Originally Posted by Gebeleizis:
Din nou ma enerveaza Basescu de data asta pentru declaratiile de ieri la adresa Regelui.
Basescu - o secatura ordinara!
|
Mai da-l in cacat si pe Mihai , ca mare om nu e.
|
Ba e un MARE OM! Un om echilibrat, rational, inteligent, fara fite si care niciodata nu s-a dat in spectacol si nu a umplut paginile ziarelor de scandal!
Un MARE ROMAN care mereu a promovat imaginea Romaniei in exterior!
|
uite... tu sa il vezi asa. eu il vad cum vreau eu, si nu sunt de acord cu faptul ca a revendicat castelul peles. nu avea acest drept. singuri regi care romania i-a avut, dupa parerea mea au fost Carol 1 si Ferdinand. pe acestea ii consider adevarati regi. Ai habar cati mari regalisti am cunoscut eu in viata mea? oameni care sustineau monarhia in romania, Mihai in sus, Mihai in jos, dar e gresit believe me. Am avut onoarea sa dau noroc cu regele Mihai , si a fost o mare onoare pentru mine.
|
Nu trebuie sa uiti cati ani avea Mihai I in 1944 - 23 de ani. Nici nu avea putere si influenta pe atunci, nu il poti compara cu Carol I, care a fost un rege "jucator".
Referitor la Castelul Peles, nu vad unde este problema. Castelul apartine si a apartinut de jure Familiei Regale, asa ca mi se pare normal ca l-a primit inapoi.