View Single Post
Old 23 Jun 2011, 10:39   #1280
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

da, te referi la pc-ul ala care ne-a distrus relationarea dintre oameni? pc-ul ala care nu mai lasa copii sa iasa din casa? cu ce ne ajuta pe noi pc-ul? explica-mi sa inteleg... e vital in buna noastra functionare? ne da de mancare? e aerul pe care il respiram? ce e pc-ul asta, Dumnezeule?... sincer, vrei sa iti raspund? da, pot sa traiesc fara pc. si fara telefon, si fara porcariile astea tehnologie... si mi-ar fi mult mai bine asa... pentru ca poate asa, o sa fim si noi mai sociabili si o sa relationam mai bine...

cum ti se pare mai fair-play? sa stai sa iti rezolvi afacerile pe mess sau fata in fata cu interlocutorul tau?

ok, spui ca exista o istorie, niste oameni in urma... si cu ce ne-a ajutat istoria asta? ne-a ridicat cu ceva? am evoluat cu ceva? da, cred ca da... am inventat bomba atomica si stam cu morcovu in funduleturi la gandul ca daca rusia si SUA se cearta, totata rasa umana va fi stearsa de pe fata Pamantului. Uite instinctul animalic de care vorbeam...

ti se pare ca delfinii se ucid intre ei? si asta e doar un aspect prin care ne este demonstrat cat suntem de animalici.

Vorbeai de istorie. care istorie? Primul sau al doilea Razboi Mondial? Comunism sau Nazism? Cruciade, razboaie, asimilari, cuceriri de teritorii in modul cel mai brutal posibil... navalitori, etc. Asta e istoria noastra.

Si daca o sa imi spui acum ca sunt si lucruri bune, da sunt... insulina a fost inventata de un roman. americanii au furat "reteta"... uite instinctul animalic. Mai vrei sa iti spun sau ma opresc aici?