omul ala care asculta Bach nu e cu nimic mai presus decat un animal in momentul in care se urca in masina lui luxoasa (sau nu) si otraveste tot ce e in jur cu noxele lui cretinoide. sau cand sare noaptea pe nevasta si o ... in ultimul hal. hai sa fim seriosi. toti suntem animale... instinctul asta preistoric s-a pastrat in noi, inca. atunci cand ne certam ca orbii pe chestii inutile sau cand luam decizi dupa principii numai de noi stiute.
si in plus, mai suntem si absurzi sa credem ca suntem cea mai cea specie de pe Pamant. Gresit. Delfinii, de exemplu, sunt mult mai evoluati decat noi atunci cand vine vorba de organizare sociala, relationare, etc. Asa ca hai sa nu ne mai dam cu pumnul in piept. Prin simplul fapt ca am reusit sa inventam niste chestii (inutile pana la urma, daca stam sa ne gandim) care nu numai ca ne intoxica pe noi, dar distrug si planeta, nu facem decat sa demonstram ca suntem niste egoisti fara scrupule... deci, animale. zi-mi tu mie un lucru inventat de om care sa fie vital pentru existenta noastra si fara de care nu am putea trai, si eu ma inclin in fata ta.