View Single Post
Old 23 Jun 2011, 08:01   #1763
White1
Guru

White1

Originally Posted by AndreiStefan:
De asta duceam lipsa pe forum...sa se "tavaleasca" si domnisoarele/doamnele. Si totusi bine ca avem domni culti si cu aere de "civilizati" ca sa intervina si sa "salveze" situatia.

Ne numim "indiferenti" si "imaculati"...prestam roluri de domni...ce sa mai, dam pe din-afara de atata educatie. Si ce poate fi mai frumos si mai demn pentru un barbat fara ocupatie, cu dexonline pastrat in TAB, decat sa-si puna "barbatia" pe masa si sa intervina intr-o disputa feminina.

Adica, daca nu poti presta ca arbitru sau simplu spectator...este obligatoriu sa intervii si sa iei partea uneia dintre ele...altfel cum sa-ti faci prieteni...sau cine stie...poate-poate?!

Penibilul si ipocrizia de care dati dovada uneori...e substituentul perfect al "unui deget pe gat" Sunte-ti de vis!
Uite, ce n-a reusit Cristina reusesti tu. O sa las rolul de domn la o parte (ca poate autoironia nu era destul de clara). Esti un retardat cu aere de superioritate gretoase. In orice disputa nu rezisti fara sa iti etichetezi "adversarul" si apoi arunci ironii ieftine la adresa lui. Asta cand nu arunci cu insulte, asa cum fac eu acuma, boule!
Gata, inapoi la rolul de domn. Poate nu ati obervat praestimabile coleg de forum, dar am intervenit doar ca pentru ca, comportamentul Cristinei a fost de-a dreptul deplasat. Ma bucur ca ai observat fatpul ca m-am bagat intre doua domnisoare, lucru care ti-a deranjat enorm bunul simt atat de sensibil de care tot dai dovada. Dar ma intristez ca nu ai observat aberatiile debitate de o minte putin mai ingusta decat a ta. Si tocmai tu te gasesti sa vorbesti despe ipocrizie.
Acum, referitor la DEX-ul pastrat in TAB. Daca pana si faptul ca incerc sa ma exprim intr-un mod mai..ingrijit e un aspect pe care tu nu te poti abtine sa il critici esti un mare idiot (dammit, si tot in rolul de domn eram, imi cer mii de scuze).
White1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif