Originally Posted by dragonfly_drk:
vezi ca domnul "indiferent", e de fapt indiferrent... cu doi "r"
ca in
"Rica nu stia sa zica
rrau
rratusca
rramurica."
eh, si daca erai gelos, uite ca acum ai parte de atentie din partea a doua domnisoare frumoase. vezi numai sa nu te epuizezi...
eu tare ma tem ca tu ai fi vrut sa vezi aici un "cat fight" de toata frumusetea...
L.E. brutaaaaaa
|
Am rrrrrrrrramas dator

Ca de obicei...nu pot satisface pe toata lumea
Lasa ca stiu ca ati bate amandoua la mine...ca la covoare

Parca o vad pe Doll cum inteapa papusa acum...daca maine ma trezesc intepenit, stiu cum sa-i multumesc.
Si...oh...cata rautate zace in mintea ta de libelula, nu vreau sa ma gandesc
Originally Posted by FreakDoll:
Asta a fost alegerea ta.Nu poti cere tuturor oamenilor sa procedeze la fel ca tine. Nu toti raman indiferenti ca tine cand aud/vad niste cuvinte de genul respectiv.
Oricum, fac pariu ca daca te'ar fi provocat sau jignit o persoana de sex feminin ai fi reactionat la fel.Sau mai rau.Dar, cu siguranta, nu te'ai fi abtinut.Dovada sunt si replicile date libelulei. Poate ca nu le putem compara, dar reprezinta, totusi, un punct de plecare :-j
|
Pffff...nu stiu cum ai perceput schimburile mele de replici cu libelula...dar cred ca o poti intreba linistita si afla ca nu au fost sageti. Daca uitam sa zambim, ce viata mai avem?!
Te cam grabesti sa judeci...dar chiar nu ma deranjeaza si nu te contrazic. Totusi pana la proba contrarie...nu ma vad a intra in polemici de genul celei de mai sus.