Despre comentariile anonime...
Dragi Cinemagicieni,
Din capul locului va spun ca nu e un repros ci o propunere, dar n-am stiut unde sa o plasez (doar doar capat un raspuns si eu...). Totusi imposibil sa nu se mai fi ridicat problema, asa ca daca va plictiseste subiectul, just skip.
A permite aceste "comentarii" anonime este sinonim cu incurajarea unui tip de dialog foarte departe de notiunea de fair play, pentru ca adesea cei care se conecteaza astfel, pot fi chiar membri inregistrati, intrati pe usa din spate, "fara bilet".
Acestia stiu ca astfel pot folosi un limbaj licentios, ca pot jigni fie autorii textelor publicate, fie diversi useri care au indraznit sa le critice "valorile" sau poate au vrut doar sa faca o gluma. E drept ca abuzurile se pot semnala, dar e un efort mai mare si... inutil.
Un raspuns pe care mi l-am dat este ca doriti sa atrageti cat mai multi vizitatori pe forum sau catre textele/articolele publicate. Dar intrebarea ramane: Merita...?
Long story -short: n-ar fi totusi posibil cumva sa nu mai permiteti comentariile anonime?
Nu stiu daca e o practica admisa, dar un raspuns pe linia unui mesaj privat ar fi ideal!
Multumesc anticipat si scuze pentru timpul risipit,
Zeno
|