View Single Post
Old 21 Jun 2011, 11:10   #1705
iiii
cu 4 de i

iiii

Originally Posted by dragonfly_drk:
no way. nu imi sta in caracter. si asa astia se imbogatesc pe spatele nostru... cum vin ei mandrii la inceput de semestru sa ne spuna ca au mai scos inca o carte... pe care ar fi indicat sa o luam pentru ca ne trebuie la examen (mai pe romaneste: "boilor, de nu luati cartea, va pic pe toti")
asta e peste tot draga mea.... daca ai sti cate carti cu autograf chiar am eu acasa... cumparate fix pe acelasi principiu....

tin minte ca un nenorocit.. nu ii dau numele si nici materia, ne obliga la propriu sa ii cumperi cartea, dar la modul...ordinar. ne anunta cand e deschisa libraria si sa o cumparam, apoi la curs ne chema la el la catedra cu, cartea noua sa ne lase autograf. si tin minte ca aveam o colega care nu prea avea multi bani si gasise cartea la 2-3 ron la anticariat, si fara sa stie nenorocirea a cumparat-o , nebunu cand a vazut ca nu e noua a deschis-o si era semnatura lui de un an in urma.... si colega respectiva a luat examenul lui abia in vara...

sa sti ca sunt multi nenorociti de genul... dar cu o "atentie" de preferinta bani.... rezolvi totul.

@fantoma : la decat de duci si tu cu un sivas! sau pliculetu