Mda, vad ca iar ma faceti sa deviez de la subiect. Fine, dar nu o sa ma mai repet, vad ca sergiu se incapataneaza sa ma provoace...
Originally Posted by sergiuseling:
Nu știu cât de pe bune e, dar cifrele vorbesc. Acuma dacă sunt 5-6 coincidențe le poți spune și așa.
Problema care se pune e de ce n-a avut același succes când n-a abuzat de machiaj?
|
Pentru ca n-a fost interesat de succes. Putea sa apara si in Matrix, si in Titanic, si in Interviul cu vampiru', si in Speed...printre altele, dar a preferat sa isi vada de drumul lui. Nici cand a acceptat sa joace in POTC nu s-a gandit ca va avea un succes atat de mare, de fapt, nimeni nu s-a gandit, desi cand vine vorba de marketing, Disney cam stie cum sa-si faca treaba. Datorita popularitatii seriei POTC, Depp isi permite acum sa finanteze filmele casei sale de productie Infinitum Nihil de ex. sau isi mai cumpara o insula, un yacht...so what? De parca eu sau altii ar lasa milioanele alea de izbeliste

. Sunt banii lui munciti, e dreptul lui...foarte bine.
Quote:
Şi când te gândeşti că tot ce trebuia să facă era să-şi pună machiaj şi rimel în exces şi să joace în filme pentru copii de la Disney ...
Fără excese la machiaj nu prea face furori.
|
Aberezi. 1) Rimelul a fost o alegere personala binevenita, daca el a considerat de cuviinta intrebuintarea lui, dorind sa-i dea o trasatura aparte personajului, foarte bine, dar nu cred ca cineva s-a uitat la trailere, spunandu-si in sinea lui: "Wooow, ii sta genial cu rimelul ala in exces. Tre' sa vad neaparat filmul, me wants more eyeliner!".
2) Seria POTC nu mi se pare chiar pentru copii...e PG-13, dar l-au cam obtinut cu chiu cu vai. Nu-mi amintesc sa fi vazut la cinema la POTC tineri sub 15 ani. Si daca ar face doar filme pentru copii, ce conteaza? Important e ca stim de ce e in stare ca actor si ca isi lasa amprenta asupra fiecarui rol, nu doar merge si el in vizita pe set cu mainile in buzunar...
Apropo de machiaj, daca ai stii cat timp i-a luat sa-i convinga pe cei de la Disney ca o sa functioneze chestia asta...Citandu-l pe Johnny, executivii Disney ii puneau intrebari de genu': "What is he doing? Is he drunk? Are you drunk? Is he gay? Are you gay?". Anyway, care-i problema in a juca in Disney movies? It's not like he's starring <i><b>only </b></i>in Disney movies. Am mai zis asta pe undeva, de la primul POTC pana la ultimul, a mai aparut si in Finding Neverland, The Libertine, Once Upon a Time in Mexico, Public Enemies, Sweeney Todd...Disney doesn't own him. E o crima sa te atasezi de un personaj precum Jack Sparrow? Desigur, cecul e gras, dar e si o placere in asta, altfel s-ar vedea. Petrecand atatea luni in pielea personajului, e imposibil sa-ti fie indiferent.
Quote:
Dar n-are sens sa purtam iar o discutie despre cantitate vs calitate.
|
Liviule, spune-le si lor asta

.