View Single Post
Old 16 Jun 2011, 14:20   #1924
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Pai noi nu vorbim despre ceva strict economic si nu vorbim despre concurenta. Eu vorbeam despre vina presei in relatia presa de consum - cititor. Nu poti exclude vina presei asa cum nu poti exclude vina consumatorului. Recitind mesajele mi se pare ca vorbim desprea aceeasi tema in mare, dar analizand puncte diferite. Eu vorbesc despre vina presei si a publicului si tu vorbesti despre cum se vinde ceva, de parca vanzarea unui lucru ar exlude cumva vina. Un exemplu: toti oamenii trebuie sa traiasca cumva, iar pentru asta au nevoie de bani. Cum sunt constransi de imprejurari nu pot decat sa vanda droguri (asta e mai mult o ironie, asa cum presa poate publica altceva, la fel si dealerii pot cauta alta meserie... si nu ma refer la articole despre Eminescu, pe mine nici nu m-ar interesa de exemplu, dar sunt multe alte alternative). Publicul vrea droguri, deci cei care le vand n-au nicio vina pentru ca le vand. Acum ca am scris asta imi dau seama ca e exact aceeasi situatie...initial aveam impresia ca o sa fie o comparatie putin deplasata (insa mergand pe aceleasi principii), dar culmea... nu e.

Last edited by Liviu- : 16 Jun 2011 at 14:22.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif